WEBINAR:

WEBINAR LIVESTREAM
U kunt hier de uitzending van 14 september ’21 terugkijken.

 

DE OPGAVE VOOR HET GROTE BOUWTEKORT. WAT IS DE JUISTE AANPAK? | 14 SEPTEMBER 11.30 – 13.00 | LIVE VANUIT STUDIO ARNHEM |

Er dienen 900.000 woningen gebouwd worden in Nederland. Hoe gaan we dit oppakken? Is het een haalbaar streven?

14 september ’21 heeft allround bouwspecialist MBS Groep met RoosRos Architecten en ING om de tafel gezeten om op deze vraagstukken in te gaan.

De heer Jan van der Doelen van ING Business Banking is gespecialiseerd in Building & Construction (bouwsector in Nederland) en vertelt over de capaciteit, courantheid en rentabiliteit binnen de huidige woningmarkt en haakt daarbij aan op de woonbeleving van de woningzoekenden.  

De heer Sander Ros van RoosRos Architecten vertelt over de toekomstige woonwensen en de wijze waarop er moet worden gelet op de indeling van de in de toekomst te maken panden.  Met de juiste bouwwijze moeten panden in de toekomst gemakkelijk aanpasbaar zijn op basis van de wensen van zowel woningzoekenden, als die van de evoluerende markt.

In 1,5 uur krijgt u een breed beeld van techniek en actuele marktinformatie. Bijkomend voordeel is dat u laagdrempelig kennis kunt maken met de specialisatie gebieden van de MBS Groep.

#hetgrotebouwtekort #webinar #bouwtekort #prefab #kelders #renovatie #oplossingvoordebouw #bouwspecialist

 

Download: De MBS Groep brochure
Volg de MBS Groep

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten en bedrijven op social media.

Contact

MBS Groep
Energieweg 2
3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32077525