MBS Vianen

MBS Vianen (voorheen MultiBeton) produceert aan de Limiet 23b te Vianen een breed scala aan betonproducten. In 2013 is deze fabriek volledig in gebruik genomen. Cascowanden, prefab infra elementen, kelderwanden, prefab kelderbakken, vloerplaten en betontrappen worden onder KOMO-keurmerk geproduceerd en voorzien van een CE-keurmerk. Met de flexibele indeling van de fabriek en een team van vakkundige betonspecialisten is ieder betonproduct snel leverbaar en is maatwerk geen probleem. Het teken- en rekenwerk vindt op het kantoor van MBS in Soest plaats.

MBS Vianen groeit! Dit zijn onze actuele vacatures.

In de fabriek staan meer dan vijftig stalen tafels. Op deze verwarmde stalen tafels worden dagelijks meer dan 250 betonelementen geproduceerd. Ook wordt gebruikgemaakt van speciale maatwerkmallen waarin betonproducten zoals gedraaide betontrappen, balken en bordessen op maat worden geproduceerd. Naast deze maatwerkmallen zijn er standaardmallen aanwezig voor de snelle en goedkope productie van eenvoudige rechte steektrappen. Sinds 2014 kunnen we ook voorgespannen vloeren en balken produceren. De ligging van de fabriek aan het Merwedekanaal is ideaal voor het transport van grote elementen.

ISO KWALITEIT en certificaten

Onze fabriek beschikt over een ISO 14001 certificering. Dit betekent dat wij een passend milieubeleid hebben ontwikkeld en geborgd.

Ons ISO 14001 certificaat vindt u hier.

Hier leest u meer over kwaliteit en onze certificaten.

Klik hier voor de BFBN voorwaarden die van toepassing zijn op de levering van betonproducten van onze productielocatie MBS Vianen (voorheen MultiBeton).

De Limiet 23b, 4131 NR Vianen
T: 0347-343020

ISO14001-tn - kopie

 

MBS Vianen
Download: Een complex bouwwerk met damwandloze afzinkkelder
Volg de MBS Groep

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten en bedrijven op social media.

Contact

MBS Groep
Energieweg 2
3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32077525