Kwaliteit en certificaten

Het leveren van uitstekende kwaliteit in combinatie met de juiste dienstverlening en heldere communicatie staat bij de MBS Groep continu centraal. De benodigde KIWA en KOMO certificaten en ISO normering en CE-markering onderstrepen de gevraagde basiskwaliteit van onze betonproducten.

KIWA MBS Groep

KOMO

Het KOMO certificaat garandeert de minimaal vereiste kwaliteit van producten, processen, systemen en diensten binnen de bouw- en installatiesector. Het KOMO certificaat biedt de zekerheid dat producten en diensten voldoen aan de relevante wet- en regelgeving waaronder het Bouwbesluit en het Besluit bodemkwaliteit en andere eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Op onze productielocatie (MBS Alphen aan den Rijn) zijn een gecertificeerde betoncentrale en proeflaboratorium aanwezig om kubussen van uw product te testen en onder KOMO keur te leveren. Dikwijls zijn de interne productienormen die MBS stelt hoger dan de eisen die voortkomen uit het KOMO certificaat. Klik hier voor ons KOMO productcertificaat.

KIWA MBS Groep

Kiwa

Kiwa Nederland (identificatienummer 0620) verzorgt de initiële inspectie van de productie-installatie en de productiecontrole op de productielocatie (MBS Alphen aan den Rijn) en de permanente bewaking, beoordeling en evaluatie van de productiecontrole. Op basis daarvan is het conformiteitscertificaat voor de productiecontrole bij MBS Alphen aan den Rijn verstrekt. Klik hier voor het Kiwa certificaat voor de vrijdragende systeemvloeren die wij produceren.

vca certificaat mbs groep

VCA*

MBS is als uitvoerende bouwer VCA* gecertificeerd. VCA*-certificatie is bedoeld om bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico in een risicovolle omgeving, waaronder bedrijven die actief zijn binnen de bouwbranche, veilig te laten werken om zo het aantal ongevallen te verminderen. Klik hier voor ons VCA* certificaat.

MBS GROEP ISO 14001

ISO 14001

Ons productieproces is duurzaam. Hier maakt de monitoring van emissies, afvalstromen, grondstoffen, water, energie en overige milieuaspecten volgens de ISO 14001 norm deel van uit. Ons ISO 14001 certificaat  vindt u hier. Meer informatie over de rol die duurzaamheid binnen onze bedrijfsvoering speelt, vindt u hier.

CE-markering en DoP

De CE-markering is een productlabel waarmee aangetoond wordt dat een bouwproduct volgens Europese technische specificaties is getest of beoordeeld. Al onze standaardproducten zijn vanzelfsprekend voorzien van een CE-keurmerk.

Hieronder vindt u een overzicht van de DoP-formulieren die van toepassing zijn op onze betonproducten.

Overzicht alle certificaten

Download: De MBS Brochure
Volg de MBS Groep

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten en bedrijven op social media.

Contact

MBS Groep
Energieweg 2
3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32077525

MBS Groep