Welkom Barry bij MBS Kelderbouw

Ik ben Barry Looysen 21 jaar en kom oorspronkelijk uit Soest, maar ben nu twee jaar woonachtig in het centrum van Utrecht. Ik studeer daar Built Environment aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens deze opleiding ga ik aan de slag met opdrachten die te maken hebben met bouwkunde, civiele techniek, ruimtelijke ordening, planologie en milieukunde. Ik zit nu in mijn tweede jaar van mijn opleiding en loop op dit moment stage bij MBS Kelderbouw. Doordat mijn opleiding zo breed is hoop ik mij ook breed te oriënteren binnen dit bedrijf en veel aspecten te zien omtrent de uitvoering en werkvoorbereiding voor het bouwen van verschillende projecten.

Mijn eerste indruk van MBS Kelderbouw is heel goed, mijn ontvangst was erg prettig en alles en iedereen stond voor mij klaar. Ik merk dat het een professioneel bedrijf is dat het werk serieus neemt. Gelukkig is er ook altijd ruimte voor een geintje. Deze combinatie bevorderd naar mijn mening de werksfeer en wordt als erg prettig ervaren.

Ik loop de komende zes maanden stage bij MBS Kelderbouw en kijk er erg naar uit. Op het begin is het denk ik vooral kijken hoe alles werkt en zou de meeste tijd zitten in het kennismaken met iedereen en met nieuwe projecten waar ik eerder nog niet aan gewerkt heb. Nadat ik kennis heb genomen van de meeste aspecten binnen de kelderbouw hoop ik ook mijn steentje bij te dragen voor dit grote bedrijf.

Download: De MBS Brochure
Volg de MBS Groep

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten en bedrijven op social media.

Contact

MBS Groep
Energieweg 2
3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32077525