Nieuwe directie MBS Groep

PERSBERICHT

Soest, 22 oktober 2021

Nieuwe directie MBS Groep

De MBS Groep heeft per 1 januari 2022 een nieuwe directie en er komt een raad van commissarissen. Eric van Schaik (eigenaar MBS Groep) is verheugd met de aanstelling van de nieuwe directie en zal zelf plaats gaan nemen als lid van de Raad van Commissarissen.

De directie zal gaan bestaan uit Michel Uildriks (CEO), Peter Seegers (CFO), Joris Bakker (CTO) en Geert Nieuwenhuis (CCO).

Michel Uildriks is al een aantal jaren algemeen directeur van de MBS Groep. Hij heeft jarenlange ervaring in de betonbranche in diverse functies. Michel Uildriks is verantwoordelijk voor de algemene zaken en vertegenwoordigt MBS Cascobouw en MBS Vianen. Peter Seegers heeft als financieel directeur jarenlange ervaring binnen diverse bedrijven. Hij is register accountant en heeft veel ervaring in de betonbranche. Hij zal verantwoordelijk zijn voor de financiële- en juridische zaken, ICT en personeelszaken. Joris Bakker heeft ruime ervaring in de bouwbranche aan zowel de aannemerszijde als de producent zijde. Joris Bakker is verantwoordelijk voor de technische zaken en veiligheid. Hij vertegenwoordigt MBS Kelderbouw en MBS Specials. Geert Nieuwenhuis heeft ruime ervaring in het commerciële/marketing leven. Hij heeft zowel aan de aannemerszijde als de producentzijde gewerkt. Hij is verantwoordelijk voor de commerciële zaken & marketing. Hij vertegenwoordigt MBS Hybrid Casco, MBS Beton en MBS Infra.

De raad van commissarissen zal bestaan uit Peter van Zwieten (voorzitter) en Eric van Schaik (lid en eigenaar MBS Groep).

Peter van Zwieten is al jarenlang commissaris bij diverse ondernemingen en heeft ruime ervaring als CEO/CFO bij grote (beursgenoteerde) ondernemingen. Eric van Schaik is ruim 21 jaar algemeen directeur van de MBS Groep. Ook heeft hij als commissaris ervaring bij diverse ondernemingen. Hij blijft als aandeelhouder aan de MBS Groep verbonden.

Eric van Schaik is verheugd met de aanstelling van de nieuwe structuur. Op deze manier zal er een duurzame en efficiënte bijdrage worden geleverd aan de verdere ontwikkeling van de MBS Groep.

Over MBS Groep

Bij de MBS Groep streven we naar innovatie, totale ontzorging en heldere communicatie in de prefab betonbouw. Van elementen zoals trappen, bordessen en keerwanden tot nieuwbouwwijken, torens en onderdelen voor de infrastructuur. Of het nu gaat om gestandaardiseerde of maatwerk producten; elk project vereist een eigen aanpak. Eigenlijk kan het niet snel te gek; geen kans laten we onbenut en we zien geen risico’s maar uitdagingen. Deze wijze van pionieren heeft de MBS Groep specialist gemaakt in het LEAN bouwen. Dit, samen met ruim 21 jaar ervaring, heeft dit de MBS Groep de deskundigheid gebracht die ze dagelijks toepassen binnen haar acht werkmaatschappijen. MBS staat erom bekend de meest stabiele en betrokken partner te zijn in de prefab betonbouw. Zo werkt MBS dagelijks samen aan het creëren van waarde voor haar klanten. Meer informatie op: www.mbsgroep.nl.

Noot voor de redactie

Voor een toelichting op dit persbericht kunt u contact opnemen met:

Leonie van Heezik, Communicatie- en Marketingmanager MBS Groep

T: 035 588 18 88 M: 06 53 28 59 11 E: lvheezik@mbsgroep.nl

Download: De MBS Brochure
Volg de MBS Groep

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten en bedrijven op social media.

Contact

MBS Groep
Energieweg 2
3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32077525

MBS Groep