MBS present bij de Civiele bedrijvendagen 2019

Afgelopen week waren de Civiele bedrijvendagen bij de TU Delft. Deze dagen zijn voor ons een goede mogelijkheid om met de studenten Civiele Techniek en andere bedrijven in contact te komen. Tijdens deze dagen waren er ongeveer 60 bedrijven met een stand aanwezig en liepen hier honderden studenten rond voor een stage, een bachelor thesis of op zoek naar een afstudeeropdracht. Voor ons was het weer een succesvolle en leuke dag.

Hieronder een impressie van de Civiele bedrijvendagen 2019

Voor jou als civiel ingenieur bieden wij een innovatieve werkplek waar je een grote diversiteit aan concrete oplossingen kunt engineeren, analyseren, construeren en beheren. Door je technische kennis in te zetten om slimme en innovatieve oplossingen te bedenken zorg jij straks voor een duurzame leefomgeving die veilig en bereikbaar is en blijft. Ga bij ons aan de slag en bouw mee aan duurzame en veilige constructies.

We hebben een gepatenteerde methode ontwikkeld om gecompliceerde prefab betonnen kelders te bouwen zelfs in monumentale binnenstedelijke gebieden. Ga voor meer informatie hierover naar onze website www.mbs-groep.nl.

MBS zoekt jong, innovatief talent!
Wil jij kennismaken of werken met de mooiste prefab beton projecten van Nederland? Dan zoeken wij jou! Werken of stage lopen bij de MBS Groep betekent je steentje bijdragen aan innovatieve prefab betonoplossingen. Onze cultuur is informeel en familiair. We zijn niet alleen bouwers maar ook engineers.

Je kan bij MBS alles leren over zowel traditionele als innovatieve bouwmaterialen, het doorrekenen van constructies, belastingen en bodemgesteldheid.

Hebben wij je enthousiast gemaakt? Wij als MBS Groep kunnen jouw frisse kennis gebruiken om met ons na te denken over de prefab oplossingen die wij aanbieden. Denk jij een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan MBS? Neem gelijk contact op met Judy Rebel, telefoonnummer 06 -27233536.

Specialisaties:

Gepatenteerde methode en systeem voor ondergronds bouwen, prefabbetonbouw en productie, afzinkkelders, casco’s, speciaalproducten t.b.v. stadsinrichting, infra.

Mogelijkheden

Afstudeerders, Bijbanen, Starters, Stages, Bacheloreindwerk

Contactgegevens:
Mevrouw Judy Rebel
Energieweg 2
3762 ET Soest
T: 035 588 18 18
E: jrebel@mbs-Groep.nl

Download: De MBS Brochure
Volg de MBS Groep

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten en bedrijven op social media.

Contact

MBS Groep
Energieweg 2
3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32077525

MBS Groep