85 studenten over de vloer bij onze fabriek in Vianen

Afgelopen week hebben wij circa 85 Hogeschool Utrecht studenten mogen ontvangen op onze fabriek Mulibeton in Vianen. Wij geven deze studenten de kans om kennis uit de beroepspraktijk op te doen. Deze studenten volgen de cursus ondergronds en bovengronds bouwen. Onze collega’s Judy Rebel, John Burgers en Gert Jan van der Meer namen de studenten mee in de wereld van beton, ondergronds en bovengronds bouwen. Wij willen nogmaals alle studenten bedanken voor de leuke middag.

Na deze leuke middag kregen we ook nog deze prachtige feedback:

,,Allereerst nog onze hartelijke dank voor jullie gastvrijheid afgelopen dinsdag. Wij, studenten en ik, kijken terug op een interessante lezing en rondleiding over jullie bedrijf. Studenten waarderen het zeer dat het bedrijfsleven jonge BBE’ers de kans geven om kennis uit de beroepspraktijk te delen.

Voor studenten

Met eigen ogen ons productieproces bekijken, is altijd een bijzondere ervaring. Wij bieden scholen de mogelijkheid om ons te bezoeken.

De door ons georganiseerde bedrijfsbezoeken worden door de deelnemers niet alleen ervaren als ‘leuk’, maar ook als nuttig. Naast het bezichtigen van het productieproces krijgen de bezoekers veel nuttige tips en andere aan de praktijk ontleende wetenswaardigheden waarmee men veel voordeel kan doen.

Bedrijfsbezoek aanvragen
Als school kun u zich via info@mbs-groep.nl aanmelden. Na ontvangst van uw aanvraag, krijgt u binnen twee werkdagen bericht van ons.

Neem voor overige vragen contact op met het secretariaat via 035 588 18 88.

Programma
Een bezoek duurt ongeveer 1,5 uur tot 2 uur en bestaat uit:

  • Ontvangst met koffie/thee/water;
  • Een presentatie over MBS (eventueel aangevuld met een bepaald thema als dit gewenst is,
    bijvoorbeeld MBS trillingvrij afzinktechniek, Prefab comfortvloer, etc.);
  • Een rondleiding door de fabriek;
  • Afsluiting met koffie/thee of fris.

hu builtenvironment john burgers Gert Jan van der Meer Jan Sterkenburg werkenbijmbs #mbsgroep #ondergrondsbouwen #bovengrondsbouwen

Previous
Next
Download: Een complex bouwwerk met damwandloze afzinkkelder
Volg de MBS Groep

We plaatsen regelmatig nieuws over onze projecten en bedrijven op social media.

Gerelateerde pagina's

Bekijk de gerelateerde pagina's

Contact

MBS Groep
Energieweg 2
3762 ET Soest

Postbus 115
3760 AC Soest

KvK-nummer: 32077525